18 - 21 Οκτωβρίου 2016

Ηράκλειο Κρήτης

Aquilla Atlantis Hotel

Πληροφορίες Εγγραφής

Η εγγραφή στο Συνέδριο ορίστηκε στα 80 € και περιλαμβάνει παρακολούθηση, γραφική ύλη, έντυπα (πρόγραμμα, περιλήψεις, βεβαίωση συμμετοχής) καθώς και συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Για τους φοιτητές η πλήρης εγγραφή (γραφική ύλη, έντυπα, αναψυκτικά, δεξίωση) ορίστηκε στα 40 €.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι υποχρεωτική προκειμένου να παρουσιαστεί η εργασία στο συνέδριο και να εξασφαλισθεί η δημοσίευση της στο τεύχος των Περιλήψεων του Συνεδρίου.  Ο κάθε εγγεγραμμένος σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μόνο μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει επιπλέον εργασίες μόνο ως εικονογραφημένα κείμενα (posters).

Παρακαλούνται τέλος, όσοι σκοπεύουν να λάβουν μέρος στο Συνέδριο, ανεξάρτητα από την παρουσίαση εργασίας, να πραγματοποιήσουν έγκαιρα την εγγραφή τους, ώστε να διευκολυνθούν οι εργασίες προετοιμασίας του Συνεδρίου και τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των συνέδρων. Η υποβολή περιλήψεων καθώς και η εγγραφή μπορούν να γίνουν από τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του 18ου Πανελλήνιου Φυτοπαθολογικού Συνεδρίου.

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας,  παρακαλώ να προχωρήσετε στην καταβολή του χρηματικού ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΛΚΕ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

IBAN: GR8501102050000020554052975

SWIFT BIC: ETHNGRAA.

Με την αιτιολογία:  fees 18 ΠΦΣ.

Μετά την κατάθεση παρακαλώ να μας αποστείλετε στα email: dgoumas@staff.teicrete.gr και  ppsirof@staff.teicrete.gr :

  • Το αποδεικτικό της καταβολής.
  • Tο είδος του παραστατικού που επιθυμείτε να εκδοθεί (απλή απόδειξη ή τιμολόγιο). Σε κάθε περίπτωση παρακαλώ να μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία της εταιρείας ή τα προσωπικά σας στοιχεία στα οποία θα εκδοθεί το παραστατικό: Επωνυμία ή Όνομα, ΑΦΜ, ΔΟΥ και Διεύθυνση.

  Εγγραφείτε εδώ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Πλατινένιοι

Χρυσοί

Ασημένιοι